Meer informatie nodig? Bel ons nu: 0476 30 09 94

Steenweg op Wezemaal 113A 3110 Rotselaar

Uw winkelwagen is leeg.

Onderhoud CV

Een goed afgesteld verwarmingsysteem is, samen met grondige isolatie, een van de basisvoorwaarden voor wooncomfort. Doe een beroep op een specialist, zodat u zéker bent van de juiste installatie. Vervoe centrale verwarming BVBA is al meer dan 35 jaar thuis in (centrale) verwarming. Omdat wij vanaf het prille begin inzet, service, techniek en inventiviteit combineren, bieden wij onze klanten altijd dat tikkeltje méér. Daarom kunt u voor het onderhoud en deherstelling van uw centrale verwarming of sanitair altijd bij ons terecht.

Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom uw cv-ketel regelmatig controleren op waterverlies. Wist u dat een goed onderhouden installatie ongeveer vijf procent béter rendeert? Waarop wacht u nog om onze specialisten in te schakelen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Wij garanderen u een vlotte samenwerking:

Contacteer ons nu voor een gratis offerte voor uw verwarming of sanitair.

Jaren ervaring

Voor ons familiezaak heeft verwarming geen geheimen meer. Sinds 1978 is Vervoe BVBA uit Rotselaar een betrouwbare partner in het plaatsen van verwarming en sanitair. Ondertussen is de derde generatie in het bedrijf gestapt zodat onze kennis verder wordt gegeven. Het feit dat wij nu meer dan 35 jaar bestaan, komt omdat wij de service naar onze klanten en de kwaliteit van ons werk voor ieder klus steeds weer op de eerste plaats stellen.

Renovatie en nieuwbouw

Een goede verwarming gaat zonder twijfel samen met een perfect werkende ventilatie die wij ook voor u kunnen plaatsen. Daarnaast heeft sanitair een belangrijk plaats in uw woning of appartement. Wij staan meteen voor u klaar om het sanitair in uw badkamer te vernieuwen bij renovatie of nieuw te voorzien in een nieuwbouw. Als Vervoe BVBA uit Rotselaar zijn wij voornamelijk actief in een straal van vijftig kilometer rond Leuven.

Uitstekende service

Wanneer u een beroep doet op ons mag u rekenen op een snelle en stipte dienstverlening met kennis van zaken. Wij werken enkel met materialen van de hoogste kwaliteit omdat wij uw investering een lange toekomst willen geven. Onze vakmannen staan in voor een aangename warmte in uw woning door het plaatsen, onderhouden en herstellen van CV. Ook het leggen van vloerverwarming is een optie die wij u kunnen aanbieden.

uneven bug fix

© 2024 Vervoe BVBA | Contacteer Ons | Website door Publivisie

Cookies en privacy