Meer informatie nodig? Bel ons nu: 0476 30 09 94

Steenweg op Wezemaal 113A 3110 Rotselaar

Uw winkelwagen is leeg.

Centrale verwarming

Een degelijke verwarmingsinstallatie is in België nog steeds onmisbaar.
Deze installatie staat 24/24h klaar om u geheel automatisch van verwarming én warm water te voorzien.
Ze is letterlijk het pompende hart van uw huis of gebouw. De leidingen zitten verweven in het gebouw net als aders.

Het is dan ook van groot belang dat dit met kennis van zaken en de nodige zorg en ervaring wordt uitgevoerd.

Het verschil in kwaliteit (en onderhoudskosten) tussen installaties wordt pas zichtbaar na enkele jaren. Het is altijd jammer om reeds na 5 jaar (of minder) te moeten vaststellen dat een installatie "opgebruikt" is, dat de onderhoudskosten buitensporig oplopen, en dat er uiteindelijk terug dient te geïnvesteerd te worden omdat er de eerste keer te weinig belang is gehecht aan de kwaliteit of omdat de installatie verkeerd uitgevoerd is.  Voor ieder budget hebben we een gepaste oplossing ! Doch zijn er bepaalde minimum eisen aan de kwaliteit en uitvoering die we stellen.

Wij garanderen u een vlotte samenwerking:

Contacteer ons nu voor een gratis offerte voor uw verwarming of sanitair.

Jaren ervaring

Voor ons familiezaak heeft verwarming geen geheimen meer. Sinds 1978 is Vervoe BVBA uit Rotselaar een betrouwbare partner in het plaatsen van verwarming en sanitair. Ondertussen is de derde generatie in het bedrijf gestapt zodat onze kennis verder wordt gegeven. Het feit dat wij nu meer dan 35 jaar bestaan, komt omdat wij de service naar onze klanten en de kwaliteit van ons werk voor ieder klus steeds weer op de eerste plaats stellen.

Renovatie en nieuwbouw

Een goede verwarming gaat zonder twijfel samen met een perfect werkende ventilatie die wij ook voor u kunnen plaatsen. Daarnaast heeft sanitair een belangrijk plaats in uw woning of appartement. Wij staan meteen voor u klaar om het sanitair in uw badkamer te vernieuwen bij renovatie of nieuw te voorzien in een nieuwbouw. Als Vervoe BVBA uit Rotselaar zijn wij voornamelijk actief in een straal van vijftig kilometer rond Leuven.

Uitstekende service

Wanneer u een beroep doet op ons mag u rekenen op een snelle en stipte dienstverlening met kennis van zaken. Wij werken enkel met materialen van de hoogste kwaliteit omdat wij uw investering een lange toekomst willen geven. Onze vakmannen staan in voor een aangename warmte in uw woning door het plaatsen, onderhouden en herstellen van CV. Ook het leggen van vloerverwarming is een optie die wij u kunnen aanbieden.

uneven bug fix

© 2024 Vervoe BVBA | Contacteer Ons | Website door Publivisie

Cookies en privacy